Bors: Vécépapírra nyomtat pénzt Richárd

Tel.: +36 70/953-7314

Kosár 0

Kosár

Nincs termék a kosárban.

Formabontó ötletet va­lósított meg egy budapesti fiatalember. Puszta Richárd mindig valamilyen kreatív ajándékkal igyekezett meglepni barátait, de az óhatatlan ismétlődések után ez egy idő után unalmassá vált.

 

Sokan nem csak pénzt, hanem a főnökük fejét is kérik rányomtatni

– Olyasmit szerettem volna kitalálni, ami nem porosodik az ember polcán, és teljesen eltér a szokásostól. Több ajándékbolt sikertelen végigjárása után pattant ki a szikra a fejemből: miért is ne nyomtathatnék vicces dolgokat vécépapírra? – avatja be a Borsot Richárd, aki Nyomósok néven dolgozik az elszállt ötleteken barátaival. A háromfős csapat egy speciális nyomtatógépet használ, a mintákat egy Amerikából beszerzett ételfestékkel viszik fel a háromrétegű egészségügyi papírra.

A budapesti fiatalember még csak egy éve alkot így, de már hatalmas a siker

– A legkapósabbak azok a pa­pírok, amelyeken pi­káns viccek, képregények vagy logikai feladványok vannak. Szótárt is nyomtattunk. Ha valaki küld egy fotót, másnapra rávarázsoljuk a vécépapírra – újságolta Richárd.

Az anyós arcát is gyakran kérik Richárdéktól a vécépapírra

– Többször volt olyan, hogy a főnök fejét kérték ügyfelek a vécépapírra. Az elvált férfiak és nők is rendszeresen akarnak így bosszút állni az exükön, de persze anyóst is kértek már. Van persze egy határ, politikai megrendeléseket nem teljesítünk, ahogy a Biblia és az alaptörvény is tabu – szögezte le Richárd.